• Japiko Oy

  • Japiko Oy

  • Japiko Oy

  • Japiko Oy

  • Japiko Oy

Keitä olemme?

Olemme vuonna 2004 perustettu kiinteistöjen kesä- ja talvikunnossapitoon erikoistunut yritys. Teemme lumityöt, lumenaurauksen, lumenpoiston ja lumen poisajon, katujen ja pihojen harjaukset ja pesut sekä talvella hiekoitamme ne. Nämä ovat varsinkin meidän erikoisalaamme!

Hoidamme myös viheralueet nurmikon leikkuusta, piha-alueiden kunnossapidosta nurmikon ja pensaiden lannoitukseen.

Toimintamme painottuu pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulle sekä Hyvinkään talousalueelle. Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Helsingissä, Vantaalla, ja Hyvinkäällä.

Palvelemme yrityksiä ja yksityisiä - kysy tarjous!

 

Mitä teemme?

Lumenauraus ja poisajo

Hoidamme yritysten ja yksityisten lumityöt yksittäisistä omakotitaloista aina isoihin teollisuuskiinteistöihin. Älä anna enään lumitöiden tuntua hankalalta, Japikon ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii pihasi puhtaaksi ja tarvittaessa vie lumen pois. Samalla luonnollisesti hiekoitamme pihasi.

Aurauskalustostamme löytyy työkalut niin pihojen kuin teiden kunnossapitoon. Laajat piha-alueet puhdistuvat nopeasti ja siististi tehokkailla U-auroilla. Alueaurojen  avulla pystymme tehokkaasti puhdistamaan niin isommat kuin pienemmätkin tiealueet. Laajalla kalustollamme pystymme hoitamaan lumenaurauksen nopeasti laadusta tinkimättä. Teemme vaativatkin lumityöt, pihalumitutyöt ja lumenauraus työt asianmukaisella kalustollamme.

Hoidamme myös lumen poiskuljetuksen alueilta joissa lunta ei mahdu varastoimaan kasoihin.

Toimimme pääkaupunkiseudulla, Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Helsingissä, Vantaalla, Hyvinkää. Kysy tarjous!

Hiekoitus

Hiekoitamme kalustollamme niin julkisia kuin yksityisiä pihoja ja teitä. Reilun kokoisilla hiekoittimillamme pystymme hoitamaan yhdellä kertaa laajankin alueen liukkaudeneston. Käytämme hiekoitukseen hiekoitussepeliä kohteen tarpeen mukaan. Pihojen kunnollinen, huolellinen ja tehokas hiekoitus luo turvaa pihan käyttäjille sekä poistaa mahdollisesti epämiellyttävät kaatumiset pihalla ja siitä seuraavat loukkaantumiset. Lisäksi hyvin hoidettu ja hiekoitettu piha antaa edustavan ja huollellisen kuvan kiinteistöstänne.

Katujen sekä pihojen harjaus ja pesu

Puhdistamme päällystettyjä katuja ja pihoja. Keräävillä harjalaitteilla saamme kerättyä teiden ja pihojen hiekat ja roskat talteen ja viemme samalla hiekan pois. Harjakoneiden kastelulaitteiden ansiosta pystymme pitämään pölyämisen kurissa työn aikana.
Kalustoomme kuuluu myös korkeapainepesulaite, jonka avulla piha-alueet pystymään puhdistamaan harjaustakin tarkemmin. Laitteistoon kuuluu myös käsin käytettävä pesulaite, joka auttaa puhdistamaan myös rakennusten vierukset nopeasti ja tehokkaasti.

Nurmikot

Kesällä suoritamme myös nurmikoiden leikkausta ja trimmausta. Tarvittaessa suoritamme  nurmialueiden sekä pensaiden  lannoitusta. Hoidamme myös ammattitaidolla piha-alueiden kunnossa-  ja puhtaanapitoa. Hoidamme viheralueet kokonaisvaltaisesti.

Katso myös:

Referenssit / Yhteistyökumppanit